fbpx
External image

Adore Beauty & Style gimtadienio žaidimas

Kviečiame švęsti kartu su Adore beauty & style! Jūsų laukia nuotaikingas žaidimas ir puikūs prizai!

10-ojo gimtadienio proga Adore beauty & style kviečia jus išspręsti smagią viktoriną ir laimėti nuostabius prizus - net 100 € vertės dovanų kuponą salono paslaugoms, o taip pat Keune profesionalios kosmetikos dovanas. Be to, visi sudalyvavę ras nuolaidos kodą profesionaliai Keune kosmetikai įsigyti.

Ieškokite Qoost:

AppstoreGoogleplay * iOS 7.0, Android 7.0 ar vėlesnės versijos

Norėdami sudalyvauti, atsisiųskite nemokamą Qoost programėlę, raskite viktoriną ``Adore10`` ir atsakykite į 21 klausimą apie mūsų saloną. Teisingiausiai atsakiusiųjų laukia puikūs prizai, o visiems dalyvavusiems - nuolaidos profesionaliai kosmetikai.

Žaidimo prizai
External image
External image

Adore beauty & style 100 € vertės dovanų kuponas.

External image
External image

„Keune`` kosmetinė, „Vital Nutrition” šampūnas ir kondicionierius

External image
External image

„Keune“ kosmetinė, „Keratin Smooth” šampūnas ir kondicionerius

Žaidimo taisyklės
Žaidimas vyks nuo 2024-09-01 iki 2024-09-30.

Žaidimo nugalėtojas išaiškinamas sekančia tvarka:
1. Pateikia daugiausiai teisingų atsakymų.
2. Atlieka mažiausiai bandymų (atsakymų).
3. Išsprendžia per trumpiausią laiką.

Nugalėtojai informuojami ir paskelbiami per 7 dienas nuo žaidimo pabaigos. Žaidimo nugalėtojai bus informuojami paskyroje nurodytu el. pašto adresu. Įsitikinkite, kad kuriant paskyrą būtų nurodytas teisingas ir galiojantis el. pašto adresas. Nugalėtojai taip pat bus paskelbti šiame puslapyje.

Žaidime gali dalyvauti visi Lietuvos Respublikos gyventojai, įskaitant užsieniečius, nuolat gyvenančius Lietuvoje.

Apie prizų pristatymą nugalėtojai bus informuoti el. paštu. Prizai pristatomi tik Lietuvos Respublikos teritorijoje arba konkrečioje paslaugų teikimo vietoje.

Adore Beauty & Style paslaugų teikimo vieta:
A. Mickevičiaus g. 58, Kaunas, 44244 Kauno m. sav., Lietuva.

Žaidime negali dalyvauti Qoost bei Adore darbuotojai ir jų šeimų nariai.

Organizatoriai pasilieka teisę vienašališkai diskvalifikuoti žaidėją, jei įtariama, kad rezultatai buvo gauti nesąžiningai, pažeidžiant bendrąsias naudojimo taisykles (Bendrosios taisyklės) ar manipuliuojant techniniais būdais. Techninė intervencija siekiant pagerinti rezultatus yra griežtai draudžiama. Dalyviai turi laikytis sąžiningos žaidimo praktikos. Žaidimą galima kartoti neribotą kiekį kartų, tačiau kiekvienas atsakymas į klausimus yra skaičiuojamas kaip papildomas bandymas ir įtakoja rezultatus.

Atsakomybės ribojimas. Organizatoriai nėra atsakingi už jokias technines problemas, kurios gali kilti žaidimo metu, įskaitant, bet neapsiribojant, atsakymų vertinimo, laiko skaičiavimo klaidas ar kitas nenumatytas problemas. Dalyviai žaidžia tokiomis sąlygomis, kokios yra, ir organizatoriai neprisiima atsakomybės už jokius techninius nesklandumus, nepriklausomai nuo jų kilmės. Organizatoriai taip pat neprivalo tikrinti žaidėjų ar nugalėtojų tapatybės ar asmens duomenų teisingumo. Nugalėtojams identifikuoti naudojami paskyroje nurodyti programėlės naudotojo duomenys. Daugiau apie duomenų naudojimą rasite skiltyje ``Taisyklės``.